Education Travels

Om oss

Rudi & Martin

Rudi är född och uppvuxen i Tirol och utbildad pedagog i idrott och filosofi (Universitetet i Innsbruck). Han flyttade till Sverige 1986 och jobbade i 14 år som idrottslärare, tränare och simlärarutbildare i Skåne. Därefter var han anställd som lärarutbildare vid GIH i 21 år. Idag är Rudi egen företagare, organiserar resor och utbildningar, utvecklar idrottsredskap och har ett läruppdrag vid Sportuniversitetet i Innsbruck.  Martin är utbildad pedagog (GIH, Stockholm) arbetade många år som lärare. 2018 sadlade han om till egen företagare och arbetar idag med utbildningar och studieresor inom hälsa och ledarskap/grupputveckling Vi lärde känna varandra på Gymnastik och idrottshögskolan (GIH) i Stockholm 2000. Rudi var lärare och Martin student. Rudi och Martin brinner för pedagogik, utbildnings- och hälsofrågor. Att kunna kombinera våra stora intressen friluftsliv och resor med pedagogik är såklart en otrolig drivkraft för oss. Vi hjälper er gärna med våra redan planerade resor, er studiedag eller uppstart Hoppas att vi ses! Mvh Martin & Rudi"

Rudi Zangerl

Rudi har en fd elitkarriär inom freestyle-skidåkning, bl a är han flerfaldig österrikisk mästare i freestyle-hopp och skidballett samt viceeuropamästare i freestyle hopp. Utöver sin utbildning vid universitetet i Innsbruck jobbade han som instruktör inom högskoleidrotten i trampolin- och simhopp, gymnastik, motionsgymnastik och kreativ/lekfull skidåkning. Efter flytten till Skåne undervisade han som gymnasielärare, cirkelledare för personer med funktionsvariationer, simlärarutbildare inom SLS, motionsledare. Rudi startade och ledde en trampolinförening samt organiserade och genomförde skidresor till alperna (Tirol) i 14 år. Sen hösten 2000 var han anställd i 21 år som högskoleadjunkt vid Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) med specialkompetens inom gymnastik/akrobatik, simning och livräddning, specialpedagogik samt äventyrspedagogik/friluftsliv. Sen två år tillbaka är Rudi egenföretagare och ägnar sig åt resor och friluftsliv. Han utvecklar även lärmaterial och idrottsredskap. Rudi driver också en mobil cykelverkstad och har ett läruppdrag inom rörelselekar på Sportuniversitetet Innsbruck.

Martin Lossman

Martin har en fd. elitkarriär som fotbollsspelare i bl.a. Hammarby och Djurgården. Parallellt med fotbollen arbetade Martin med barn i alla dess åldrar, från förskola till gymnasium. Efter fotbollskarriären utbildade han sig till lärare i Idrott och hälsa på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. Martin arbetade direkt efter utbildningen på en grundskola och därefter en gymnasieskola i över 12 års tid.  Sedan flera år tillbaka driver Martin eget företag och en stiftelse med föreläsningar, utbildningar och studieresor inom hälsa, skolutveckling och grupprocesser. 

"Vi tar gärna ansvaret för er nästa studiedag, studieresa eller uppstart"

sv_SESvenska

Education Travels

Följ med på våra utbildningsresor

Prenumerera på våra nyhetsbrev